Organiseert u binnenkort een feest of andere gelegenheid? Het kan zijn dat u niet alle benodigde inrichtingsmaterialen in huis heeft. Dan is het verstandig om deze te huren voor een bepaalde periode. U wilt uw gasten immers van alle gemakken voorzien. Bij Verhuurbedrijf Zuid-Holland bieden wij allerlei spullen aan waarmee u uw huis of bedrijfspand geheel naar wens kunt inrichten. Wilt u balies of bars huren? Bekijk de mogelijkheden bij Verhuurbedrijf Zuid-Holland.

Balies / bars

Kleed uw pand aan met een gave balie of bar

Tijdens de gelegenheid wilt u uw gasten natuurlijk tot in de puntjes verzorgen. Een balie of bar mag dan zeker niet ontbreken. Verhuurbedrijf Zuid-Holland biedt u zowel eenvoudige als chique of luxe barren en balies. Zo kunt u een balie of bar huren die volledig naar uw wens is. Tevens is het mogelijk bierfusten te huren bij uw balie of bar. Zo heeft u alles in één keer geregeld en kan het feestje beginnen!

Offerte opvragen

Al onze balies of bars zijn op deze pagina weergegeven. U kunt huren door te klikken op een specifiek artikel en deze vervolgens in uw winkelwagen te plaatsen. Daarvoor maakt u gebruik van de groene knop. Wilt u een offerte aanvragen? Deze mogelijkheid is aan de rechterkant van uw beeldscherm te zien.