Geeft u binnenkort een feestje en krijgt u een flink aantal personen over de vloer? Dan wilt u natuurlijk wel genoeg zitplekken voor uw gasten creëren. Grote kans dat u niet genoeg spullen in huis heeft. Verhuurbedrijf Zuid-Holland biedt uitkomst. Wij verhuren diverse tafels, stoelen en loungesets voor een tijdelijke periode, zelfs per dag. Bekijk snel onze mogelijkheden.

Lounge

Comfortabele lounge sets te huren

Wij bieden u diverse lounge sets aan, allen weergegeven op onze website. U kunt er voor kiezen om alleen de loungebanken te huren, maar het is ook mogelijk om er loungetafels bij te huren. Iedere bank of tafel is anders, met een unieke look and feel. Dit biedt u de mogelijkheid zitplaatsen te huren die bijvoorbeeld passen bij uw bedrijfskleuren of bij het thema van de gelegenheid.

Direct huren

Al onze lounge spullen zijn direct te huren. Dit doet u door te klikken op een specifiek artikel in onze webshop en deze in uw winkelwagen te plaatsen. Daarvoor maakt u gebruik van de groene knop op de pagina. Bij een vraag of opmerking, neemt u contact met ons op.