Een buffet geven is een leuke activiteit die het hele jaar door mogelijk is. Gezellig met vrienden of familie een avondje genieten van heerlijk eten, wie wil dat nou niet? De organisatie van zo’n buffet is echter wel een hele klus. De kans is bijvoorbeeld groot dat u niet alle benodigde materialen in huis heeft. Bij Verhuurbedrijf Zuid-Holland huurt u alle benodigdheden voor het organiseren van een geslaagd buffet. Van bestek en servies tot de vereiste apparatuur en van de tafels en stoelen tot het linnen; Verhuurbedrijf Zuid-Holland is uw partner in catering.

Buffet

Diverse artikelen voor het buffet

Verhuurbedrijf Zuid Holland biedt diverse artikelen waarmee u het geven van een buffet vergemakkelijkt. U maakt het uw medewerkers of ingehuurde krachten gemakkelijk om drank uit te serveren in allerhande glaswerk. Zo huurt u bij ons verhuurbedrijf onder meer:

  • Schaal
  • Ijsemmer
  • Broodmand
  • Wijnkoeler
  • bowlkom

Offerte opvragen

Al onze kleinere producten voor geven van een succesvol buffet zijn op deze pagina weergegeven. U huurt al door te klikken op een specifiek artikel en deze in uw winkelwagen te plaatsen. Daarvoor maakt u gebruik van de groene knop. Een offerte aanvragen? Deze mogelijkheid is aan de rechterkant van uw beeldscherm te zien. Een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.