Nieuws

GOEDE VOORNEMENS OMZETTEN IN DADEN

Waarschijnlijk heeft u uw doelen voor 2018 gesteld en nu moet het nog gaan gebeuren. Wilt u geïnspireerd worden en kennis maken met de laatste ontwikkelingen in de event branche dan raden wij u aan om 15 februari in uw agenda vrij te houden!

December: nóg meer nieuw servies in de spotlights!

Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar toch al omvangrijke assortiment servies verder uitgebreid. Met deze uitbreidingen wordt het nog makkelijker om klanten aangenaam te verrassen met smaakvolle combinaties. 

September: SUMO in de spotlights

Bij het organiseren van een conferentie wordt veel aandacht besteed aan het programma, de aankleding, de catering. Alles om de gasten een top dag te bezorgen. Misschien ook goed om nog eens aandachtig naar de keuze van de conferentiestoel te kijken. 

Outdoor Cooking Special

De trend outdoor cooking zet door. Het complete outdoor cooking assortiment is makkelijk terug te vinden op de website met de zoekcode: outdoor. Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar assortiment verder uitgebreid. 

ALLES IN 1X GOED! … IS DAT MOGELIJK? Bezoek ons op stand D130 tijdens EVENT17 voor het antwoord.

Het organiseren van een event is geen sinecure. Het is daarom ook ons streven om optimaal aan te sluiten bij de verwachtingen van bijvoorbeeld event managers, organisatie bureaus en locatie managers.

April: Jamaica in de spotlights

Sfeer, beleving en het maken van combinaties zijn vandaag de dag veelgebruikte begrippen. Ook als het gaat om meubilair. Met de nieuwe Jamaica-lijn van VZH bent u in staat om een unieke sfeer neer te zetten. 

Maart: nieuw modern servies in de spotlights!

Het assortiment serviezen van VZH groeit de laatste jaren flink. Meer verschillende soorten waarmee VZH aansluit bij de behoefte van haar klanten die meer diversiteit wensen.

VZH van de partij op EvenementContact 2017

Net als vorig jaar presenteert VZH-Events, zich op EvenementContact, dat dit jaar weer in Ahoy Rotterdam plaatsvindt. Naast VZH-Events, presenteren zich op 9 maart ruim 300 professionals uit de evenementen branche.

20% korting op het stijlvolle Villeroy & Boch Millenia servies

Alle tekenen wijzen er op dat het een stijlvolle Kerst gaat worden. Zelfs 50% kans op sneeuw (bron: Piet Paulusma). Om de sfeer optimaal te ondersteunen komt VZH met een bijzonder sfeervol aanbod

De 4 toppers op de stand van Verhuurbedrijf Zuid-Holland

Een spetterend optreden van de 4 toppers op de stand van Verhuurbedrijf Zuid-Holland tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam. Te bewonderen van 19  t/m 21 september inhal 4, stand 423, Ahoy Rotterdam.

© Developed by CommerceLab