Nieuws

NIEUW IN HET ASSORTIMENT

NIEUW IN HET ASSORTIMENT:

"Corona" separatiescherm transparant.


Maak binnen no time een veilige opstelling in elk restaurant, conferentieruimte, kantine, kantoor, aula enz..
Met dit product maakt u werkomgevingen geschikt voor de ‘1,5 meter samenleving’ én behoudt u de flexibele toepassing van de ruimte.

UPDATE: LED-SCHERM BESCHIKBAAR VOOR GOEDE DOELEN

Onlangs boden wij ons gigantische LED-scherm direct aan de A20 bij Moordrecht, als advertentiemogelijkheid voor derden en combineerden wij dat met gratis ter beschikbaarstelling voor bepaalde tijd voor goede doelen.

ULTRAMODERNE AFWAS OPSTELLING

Wist u dat misschien wel de grootste en modernste afwasopstelling van Europa gevestigd is op een centrale plek in de Randstad?

VOORDELIG ADVERTEREN?

Adverteren op een bijzonder aantrekkelijke plek, direct aan de A20, één van de drukst bereden wegen van Nederland.

Pop-up Restaurant op het Land te Wouw

Tijdens het aspergeseizoen 2019 heeft VZH-keukens mogen meewerken aan de realisatie van het pop-up restaurant ‘Restaurant Op Het Land, te Wouw.

Nóg meer nieuw servies in de spotlights!

Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar toch al omvangrijke assortiment servies verder uitgebreid. Met deze uitbreidingen wordt het nog makkelijker om klanten aangenaam te verrassen met smaakvolle combinaties. 

SUMO in de spotlights

Bij het organiseren van een conferentie wordt veel aandacht besteed aan het programma, de aankleding, de catering. Alles om de gasten een top dag te bezorgen. Misschien ook goed om nog eens aandachtig naar de keuze van de conferentiestoel te kijken. 

Outdoor Cooking Special

De trend outdoor cooking zet door. Het complete outdoor cooking assortiment is makkelijk terug te vinden op de website met de zoekcode: outdoor. Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar assortiment verder uitgebreid. 

Jamaica in de spotlights

Sfeer, beleving en het maken van combinaties zijn vandaag de dag veelgebruikte begrippen. Ook als het gaat om meubilair. Met de nieuwe Jamaica-lijn van VZH bent u in staat om een unieke sfeer neer te zetten. 

Nieuw modern servies in de spotlights!

Het assortiment serviezen van VZH groeit de laatste jaren flink. Meer verschillende soorten waarmee VZH aansluit bij de behoefte van haar klanten die meer diversiteit wensen.

© Developed by CommerceLab