Nieuws

BIJZONDERE COLLEGA’S GEZOCHT

Verhuurbedrijf Zuid-Holland groeit.  Er is veel werk. Omdat wij een bijzonder bedrijf zijn, zoeken wij ook bijzondere collega’s. 

Prijsaanpassingen per 01-01-2019

Met het doel aansluiting te behouden bij de markt, melden wij u, dat per 01-01-2019 een aantal prijsaanpassingen worden doorgevoerd.

Openingstijden tijdens Kerst en Oud & Nieuw 2018

Ongemerkt komt het einde van het jaar alweer in zicht. Wij informeren u nu alvast over onze openingstijden tijdens Kerst en Oud & Nieuw 2018.

Pop-up Restaurant op het Land te Wouw

Tijdens het aspergeseizoen 2018 heeft VZH-keukens mogen meewerken aan de realisatie van het pop-up restaurant ‘Restaurant Op Het Land, te Wouw.

GOEDE VOORNEMENS OMZETTEN IN DADEN

Waarschijnlijk heeft u uw doelen voor 2018 gesteld en nu moet het nog gaan gebeuren. Wilt u geïnspireerd worden en kennis maken met de laatste ontwikkelingen in de event branche dan raden wij u aan om 15 februari in uw agenda vrij te houden!

December: nóg meer nieuw servies in de spotlights!

Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar toch al omvangrijke assortiment servies verder uitgebreid. Met deze uitbreidingen wordt het nog makkelijker om klanten aangenaam te verrassen met smaakvolle combinaties. 

September: SUMO in de spotlights

Bij het organiseren van een conferentie wordt veel aandacht besteed aan het programma, de aankleding, de catering. Alles om de gasten een top dag te bezorgen. Misschien ook goed om nog eens aandachtig naar de keuze van de conferentiestoel te kijken. 

Outdoor Cooking Special

De trend outdoor cooking zet door. Het complete outdoor cooking assortiment is makkelijk terug te vinden op de website met de zoekcode: outdoor. Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar assortiment verder uitgebreid. 

ALLES IN 1X GOED! … IS DAT MOGELIJK? Bezoek ons op stand D130 tijdens EVENT17 voor het antwoord.

Het organiseren van een event is geen sinecure. Het is daarom ook ons streven om optimaal aan te sluiten bij de verwachtingen van bijvoorbeeld event managers, organisatie bureaus en locatie managers.

April: Jamaica in de spotlights

Sfeer, beleving en het maken van combinaties zijn vandaag de dag veelgebruikte begrippen. Ook als het gaat om meubilair. Met de nieuwe Jamaica-lijn van VZH bent u in staat om een unieke sfeer neer te zetten. 

© Developed by CommerceLab