Nieuws

VACATURE: CHAUFFEUR GROOT RIJBEWIJS

Verhuurbedrijf Zuid-Holland, gespecialiseerd in de verhuur van horecamaterialen, groeit.

VACATURE: AFWASAFDELING

Verhuurbedrijf Zuid-Holland, gespecialiseerd in de verhuur van horecamaterialen, groeit. Als aanvulling op onze actuele bezetting is er nog ruimte voor enkele schoonmaaktoppers m/v.

VACATURE: VAKANTIEHULPEN

Ben jij een schoolverlater, die voordat je aan je volgende studie begint graag even lekker aanpakt om bijvoorbeeld jouw Lloret de Mar- vakantie bij elkaar te verdienen. 

Prijsaanpassingen per 01-01-2019

Met het doel aansluiting te behouden bij de markt, melden wij u, dat per 01-01-2019 een aantal prijsaanpassingen worden doorgevoerd.

Openingstijden tijdens Kerst en Oud & Nieuw 2018

Ongemerkt komt het einde van het jaar alweer in zicht. Wij informeren u nu alvast over onze openingstijden tijdens Kerst en Oud & Nieuw 2018.

Pop-up Restaurant op het Land te Wouw

Tijdens het aspergeseizoen 2018 heeft VZH-keukens mogen meewerken aan de realisatie van het pop-up restaurant ‘Restaurant Op Het Land, te Wouw.

GOEDE VOORNEMENS OMZETTEN IN DADEN

Waarschijnlijk heeft u uw doelen voor 2018 gesteld en nu moet het nog gaan gebeuren. Wilt u geïnspireerd worden en kennis maken met de laatste ontwikkelingen in de event branche dan raden wij u aan om 15 februari in uw agenda vrij te houden!

December: nóg meer nieuw servies in de spotlights!

Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar toch al omvangrijke assortiment servies verder uitgebreid. Met deze uitbreidingen wordt het nog makkelijker om klanten aangenaam te verrassen met smaakvolle combinaties. 

September: SUMO in de spotlights

Bij het organiseren van een conferentie wordt veel aandacht besteed aan het programma, de aankleding, de catering. Alles om de gasten een top dag te bezorgen. Misschien ook goed om nog eens aandachtig naar de keuze van de conferentiestoel te kijken. 

Outdoor Cooking Special

De trend outdoor cooking zet door. Het complete outdoor cooking assortiment is makkelijk terug te vinden op de website met de zoekcode: outdoor. Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar assortiment verder uitgebreid. 

© Developed by CommerceLab