December: nóg meer nieuw servies in de spotlights!

Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar toch al omvangrijke assortiment servies verder uitgebreid. Met deze uitbreidingen wordt het nog makkelijker om klanten aangenaam te verrassen met smaakvolle combinaties. Juist dat combineren wordt nu steeds interessanter omdat de keuze steeds groter wordt. Huidige trends laten zien dat vrijwel alles met elkaar gecombineerd wordt. Wij laten u graag kennismaken met een nieuwe reeks artikelen. Meer informatie treft u aan in onze brochure

 

HARVEST

 

Deze bijzondere servieslijn in Provençaalse stijl, waarvan wij een flink aantal specificaties op voorraad hebben gezet, biedt u volop mogelijkheden om een bijzondere tafelaankleding te verzorgen. Mixen van kleuren en formaten geeft al snel een interessant speels effect. Harvest heeft de looks van ambachtelijk handgemaakt porselein in hotelkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

CASSEROLE

 

Het kwalitatieve ovengerei van grootmoeder is een evergreen, waarvan u de moderne versie hier ziet. Het aardewerk zit uitstekend beschermd onder het glazuur en de coating geeft ook een mooi blinkende allure aan dit object. De casserole is ontstaan uit de eeuwenoude liefde voor traditioneel wit, verfraaid met een vleugje blauw, enheeft hier en daar een pittig accent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLACK YORU

 

De Black Yoru is verkrijgbaar in twee basisvormen met een oppervlak van het ruigere soort. Andere blikvanger is de gelaagdheid van de kleuren. De onderdelen zijn volledig behandeld met glazuurcoating, waardoor ze mooi glanzen en beter beschermd zijn tegen krassen en verkleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DUDSON EVOLUTION ICEBLUE

 

Misschien wel de mooiste side plate van dit moment. De Dudson Evolution in de geweldige kleur Iceblue. Laat zich uiteraard geweldig combineren met wit en zwart. Maar een creatieve geest ziet nog veel meer mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VIGO DIEP ZAND

 

Voor de één een schaal voor de ander een kom met een doorsnede van 14 cm. Gekleurd porselein uit de Vigo Shell lijn Geschikt voor horeca gebruik. De kleur is diep zand en laat zich makkelijk combineren met andere elementen uit onze servieslijnen. Prachtige eyecatcher op tafel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BORD EN SCHAAL CLAY

 

Een bijzondere en welkome aanvulling op ons assortiment zijn deze artikelen uit de Clay-lijn. Handgevormde en daarmee in wisselende vormen uitgevoerde onderdelen. Uiteraard gemaakt voor horecagebruik. Prachtige kleur die te typeren is als grijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FRUITSCHAAL OLIJFHOUT

 

Met de rechthoekige uit stijlvol olijfhout gemaakte fruitschaal zorgt u voor een natuurlijk accent op tafel. De maatvoering is ongeveer 65 cm x 25 cm, maar verschilt uiteraard per schaal. Olijfhout kenmerkt zich door een bijzondere tekening waardoor het een prachtig object wordt. De schaal laat zich moeiteloos combineren met vrijwel alle servieslijnen en is een gewaardeerde blikvanger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LAGUNA GRIJS/BLAUW

 

Deze bijzondere serviesdelen hebben een geweldige blauwgrijze kleurstelling aan de binnenzijde in combinatie met een matzwarte buitenkant. Het geheel heeft een subtiel oosters tintje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BOSSA NOVA

 

Bossa Nova is een karakteristieke glaslijn met een vintage look. De combinatie van whiskyglas, longdrinkglas, rond en rechthoekig bord en bijpassende schaal geeft een prachtig effect op tafel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

JIN YU

 

De stijlvolle Jin Yu glazen schalen laten zich prachtig combineren met de Bossa Nova glaslijn. Maar de transparante schelpvorm biedt natuurlijk vele mogelijkheden tot combineren.

« Terug
© Developed by CommerceLab