Outdoor Cooking Special

De trend outdoor cooking zet door. Het complete outdoor cooking assortiment is makkelijk terug te vinden op de website met de zoekcode: outdoor. Verhuurbedrijf Zuid-Holland heeft haar assortiment verder uitgebreid.

 

Outdoor Cooker OFYR

Kort geleden introduceerden wij de spectaculaire outdoor cooker OFYR. De metalen ring (plancha) met een doorsnede van 98 cm biedt de mogelijkheid om zeer smaakvolle vis- vlees- en groente gerechten te bereiden. De hout gestookte Ofyr biedt een maximum aan beleving en uiteraard heerlijke smaken. Ook op wat killere avonden een perfecte outdoor cooking oplossing. Uiteraard kunnen wij de Ofyr leveren met bijpassend hout.

 

De OFYR kan geleverd worden met bijbehorende artikelen:

ECHT© aanmaak houtwol: Houtwol of houtkrullen is gegarandeerd gemaakt van écht hout uit FSC® gecertificeerde bossen met een natuurlijke wax. Voor het snel, eenvoudig en vooral veilig aansteken van uw barbecue of haardvuur.  
- HoutZakken 35 liter gemengd hout: eik, beuk, berk en es. Speciaal geselecteerd voor optimaal gebruik in de Ofyr outdoor cooker. Afkomstig uit bossen van Staatsbosbeheer. Hout van Staatsbosbeheer heeft het FSC®-keurmerk. Meer informatie op: www.staatsbosbeheer.nl.
Ofyr oliekan: De plancha van de Ofyr moet uiteraard regelmatig van olie worden voorzien. De Ofyr rvs oliekan heeft een inhoud van 0,5 liter en is een zeer praktische hulp bij het gebruik van de Ofyr.


 

YSBBQ WICHITA

Compleet nieuw in het assortiment zijn de barbeque - smokers van YSBBQ die wij in verschillende uitvoeringen aanbieden. WICHITA, CHEYENNE EN YS1500

 

 

 

 

De Wichita heeft een kookoppervlak van maar liefst 2.766 vierkante centimeter, waarmee alle ruimte aanwezig is voor vlees en bijgerechten. Het dubbele luchttoevoersysteem van de Wichita geeft professionele resultaten, ongeacht het ervaringsniveau. Voor een nog grotere veelzijdigheid is de Wichita voorzien van een grillrooster in de vuurbox en een uitneembare bovenplaat. De Wichita is een alleskunner. Inclusief pannenwarmer, geisoleerde handgrepen, vetafvoer, offset vuurbox, houtrooster en temperatuurmeter. Gewicht is 225 kg. De Wichita wordt geleverd met een handzame Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

 


 

YSBBQ CHEYENNE

De CHEYENNE is de kleinere uitvoering (1785 vierkante centimeter kookoppervlak) van de Wichita. Net als bij de Wichita kunt u met de Cheyenne barbecueën en langzaam roken. Het bijzondere van deze smokers is, dat de hitte en de rook indirect via de ovenruimte worden getrokken. De indirecte warmte is het geheim van het roken van sappig, super mals vlees met die rijke rokerige smaak. De Cheyenne wordt geleverd met een handzame Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

 

      

 

WICHITA en CHEYENNE kunnen geleverd worden met bijbehorende artikelen:

 

ECHT© aanmaak houtwol: Houtwol of houtkrullen is gegarandeerd gemaakt van écht hout uit FSC® gecertificeerde bossen met een natuurlijke wax. Voor het snel, eenvoudig en vooral veilig aansteken van uw barbecue of haardvuur.   

 

Black Ranche Argentijnse Houtskool, zak van 15 kg: Argentijns hardhoutsoort van de Quebracho boom. Het komt uit het Spaans: 'Quiebra Hacha': 'Breekt de bijl'. Brandt uren langer dan 'gewoon' houtskool en is daardoor zelfs meerdere malen te gebruiken. 

 

- HoutZakken 35 liter gemengd hout: eik, beuk, berk en es. Speciaal geselecteerd voor optimaal gebruik in de Ofyr outdoor cooker. Afkomstig uit bossen van Staatsbosbeheer. Hout van Staatsbosbeheer heeft het FSC®-keurmerk. Meer informatie op: www.staatsbosbeheer.nl.

 

- Pellets 100% Oak, zak van 9 kg. Deze pellets met eik smaak zijn gemaakt van 100% echt hout. Het is allemaal natuurlijk hout dat een diepere smaak aan uw gerechten geeft. Beter dan houtsnippers omdat snippers eerst moeten worden geweekt om echt effectief te zijn.

 

- Pellets Jack Daniels, zak van 9 kg. De eiken vaten waarin de Jack Daniel’s Tennessee Whiskey wordt gerijpt, worden na een bepaalde periode verwerkt tot houtsnippers. Deze worden vervolgens verwerkt en tot een korrel (de pellet) geperst. De Jack Daniels pellets zijn van 100% puur hout, er wordt dus niets aan toegevoegd. Ze worden gemaakt door alle lucht uit het hout te persen, waardoor het hout een veel dichtere structuur krijgt. Pellets zorgen sneller voor een intense rook die uw gerechten een fijne rooksmaak meegeeft.

 

- Pellets Apple blend met eik, zak van 9 kg. Deze pellets met appel smaak zijn gemaakt van 100% echt hout. Er zijn geen sprays of aroma’s aan toegevoegd. Het is allemaal natuurlijk hout dat een diepere smaak aan uw gerechten geeft. Beter dan houtsnippers omdat snippers eerst moeten worden geweekt om echt effectief te zijn. Bespaar tijd en verkrijg een rijkere smaak met gearomatiseerde houtpellets voor het grillen en barbecueën. 

 

Technische gegevens Black Ranch houtskool:
Zeer zwaar hardhout; 1,2 Kg/dm³ wat de houtskool een bijzonder hoge brandwaarde geeft. Dat vertaalt zich in een zeer lange brand duur en een hoge temperatuur!

 

Black Ranch houtskool, is een hoge kwaliteit, hoogcalorisch houtskool. Het is op plantaardige basis en geproduceerd in de provincie Santiago del Estero uit het hout van de quebracho (steeneik) boom. Dit hardhout is zeer dicht van structuur, waardoor de plantaardige houtskool een zeer hoge brand waarde heeft die wordt weerspiegeld in de duur van de verbranding en de hoge temperaturen. Het hout kan niet worden gebruikt bij de productie van meubels als gevolg van de vervorming. Deze boom staat niet op de lijst van het akkoord over de bescherming van soorten bomen van de CITES-Washington (Convention on International Trade in Endangered Species).

 

Voordelen van Black Ranch Houtskool:

- Zeer lange brandduur
- Grote grove stukken

- Meerder malen te gebruiken

- Snel aan te steken.

- Eerste kwaliteit

- Professionele Houtskool grote stukken.

 


 

YS1500 Pellet Cooker

De YS1500 Pellet Cooker is een zeer geavanceerde cooker en een voorbeeld van veelzijdigheid. Het geïntegreerde warmte management systeem (WMS) is nu verkrijgbaar op de Pellet Cooker. Het WMS geeft de kok perfecte controle over de warmte over de totale lengte van de kamer. Dit maakt het gemakkelijk de beste steaks te grillen.

 De YS1500 is met name geschikt voor het gebruik van houtpellets. Dit zijn cilindervormige houtkorrels die bestaan uit samengeperste stukjes schoon hout. Het woord ‘pellet’ is afkomstig van het woord ‘pelleteren’ – een manier van persen. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen nodig om hout te verwerken tot houtpellets.

Een houtpellet bestaat maar uit één soort grondstof: Hout!

Houtpellets zijn CO2 -neutraal omdat bij de verbranding van houtpellets evenveel CO2  vrijkomt als de boom gedurende zijn groei heeft opgenomen uit het milieu. Per saldo komt er dus geen extra CO2 in de atmosfeer!

 

Verhuurbedrijf Zuid-Holland levert een zeer goede kwaliteit pellets.

- De ‘eik’-versie is gemaakt van 100% eikenhout en levert een lange verbrandingstijd.

- De ‘appel’-versie is een mix waar appelhout aan is toegevoegd wat zorgt voor mooie aroma’s.

- Tenslotte is er ook nog de ‘Jack Daniels’-versie die gemaakt is van de eikenhouten whisky vaten waarin Jack Daniels ooit lag opgeslagen. Dit levert uiteraard een bijzonder whisky-aroma’s op.

 

Inclusief: geïsoleerde handgrepen, vetafvoer, contragewicht voor deur, digitaal controlepaneel, uitschuifbare plaat op het tweede niveau, twee deur-thermometers en 10" pneumatische banden. De YS1500 weegt 303 kg. Letterlijk én figuurlijk een zwaargewicht dus. De YS1500 wordt geleverd met een handzame Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

 

Display van WMS (Warmte Management Systeem)  Uitschuifbaar rooster

 

De YS1500 Pellet Cooker kan geleverd worden met bijbehorende artikelen:

ECHT© aanmaak houtwol: Houtwol of houtkrullen is gegarandeerd gemaakt van écht hout uit FSC® gecertificeerde bossen met een natuurlijke wax. Voor het snel, eenvoudig en vooral veilig aansteken van uw barbecue of haardvuur. Voor het snel, eenvoudig en vooral veilig aansteken van uw barbecue of haardvuur.  

Pellets 100% Oak, zak van 9 kg. Deze pellets met eik smaak zijn gemaakt van 100% echt hout. Het is allemaal natuurlijk hout dat een diepere smaak aan uw gerechten geeft. Beter dan houtsnippers omdat snippers eerst moeten worden geweekt om echt effectief te zijn.

Pellets Jack Daniels, zak van 9 kg. De eiken vaten waarin de Jack Daniel’s Tennessee Whiskey wordt gerijpt, worden na een bepaalde periode verwerkt tot houtsnippers. Deze worden vervolgens verwerkt en tot een korrel (de pellet) geperst. De Jack Daniels pellets zijn van 100% puur hout, er wordt dus niets aan toegevoegd.  Ze worden gemaakt door alle lucht uit het hout te persen, waardoor het hout een veel dichtere structuur krijgt. Pellets zorgen sneller voor een intense rook die uw gerechten een fijne rooksmaak meegeeft.

Pellets Apple blend met eik, zak van 9 kg. Deze pellets met appel smaak zijn gemaakt van 100% echt hout. Er zijn geen sprays of aroma’s aan toegevoegd. Het is allemaal natuurlijk hout dat een diepere smaak aan uw gerechten geeft. Beter dan houtsnippers omdat snippers eerst moeten worden geweekt om echt effectief te zijn. Bespaar tijd en verkrijg een rijkere smaak met gearomatiseerde houtpellets voor het grillen en barbecueën.

 


 

Reuzen koekenpan met krachtige brander

 

 

Een outdoor cooking mogelijkheid die in dit overzicht beslist niet mag ontbreken is de nieuwe combinatie van een krachtige brander en de reuzen koekenpan.

Er zijn 2 varianten. De combinatie van 65 cm doorsnede of de grotere uitvoering van 85 cm doorsnede. De krachtige gasbrander maakt het mogelijk de temperatuur optimaal te sturen. De set wordt natuurlijk compleet met bijpassende gasfles geleverd.

 

Het complete outdoor cooking assortiment is makkelijk terug te vinden op de website met de zoekcode: outdoor

 

 

« Terug
© Developed by CommerceLab