Pop-up Restaurant op het Land te Wouw


 


Project: pop-up Restaurant op het Land te Wouw (aspergespecialiteiten)

Rol VZH: Levering tijdelijke keuken; advisering, equipment, opbouw-installatie, nazorg
Levering klein keukenmateriaal, mastiek

Projectleiding VZH: Piet-Jan Olthof

 

Tijdens het aspergeseizoen 2018 heeft VZH-keukens mogen meewerken aan de realisatie van het pop-up restaurant ‘Restaurant Op Het Land, te Wouw. Midden tussen de aspergevelden verrees , voor een periode van 3 weken, een prachtige tijdelijke locatie. Doel van de initiatiefnemers was om gasten een culinaire aspergebelevenis mee te geven in de vorm van lunch of diner. Mede gezien de overweldigende toeloop en de reacties van gasten mag duidelijk zijn dat dit project een enorm succes is geworden.

Mede op basis van een zeer ruime ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van tijdelijke keukens, veelal met restaurantvoorziening en inrichting, maakten de initiatiefnemers de keuze om met Verhuurbedrijf Zuid-Holland samen te werken. VZH-Keukens is een gespecialiseerde afdeling van Verhuurbedrijf Zuid-Holland. Bij talloze turn-arounds en shut downs in de industrie leverden wij inmiddels adviesdiensten, materialen en nazorg. Ook hier met als motto: Alles in 1 x goed”.

 

Wilt u meer weten over de aanpak en mogelijkheden van VZH-Keukens. Klik dan hier.

« Terug
© Developed by CommerceLab