Over Ons

Bedrijfscateraars, partycateraars en cateraars voor evenementen weten ons te vinden. Maar ook eventorganisaties en projectmanagers tijdelijke (nood)voorzieningen zoals bijvoorbeeld tijdelijke keukens die ingezet worden in de industrie tijdens een turnaround.

Van kleinschalig tot reusachtig en van dagelijkse opdrachten tot unieke evenementen. Van onze relaties weten wij, dat we worden ingeschakeld vanwege onze praktische kijk op ons vak. Wij zorgen dat apparatuur en ander materiaal op tijd op hun bestemming komen en op tijd weer opgehaald worden. Maar niet alleen op tijd, maar ook heel, schoon en in de juiste configuratie. Ons streven is er op gericht om ‘alles in één keer goed te doen’. Onze performance wordt door onze klanten gewaardeerd op een gemiddelde van 8,9. En daar zijn we best trots op.

Continue aandacht en vooral aandacht voor details moet er voor zorgen dat wij deze score behouden en idealiter verder uitbouwen. Heeft u tips voor ons? Laat het ons weten U kunt ons uiteraard bellen of stuur een mail met uw gegevens én een nummer waarop u doorgaans bereikbaar bent naar: info@verhuurbedrijfzuidholland.nl, wij nemen zeker contact met u op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.