Tijdelijke keukens

VZH-Keukens is een gespecialiseerde afdeling binnen Verhuurbedrijf Zuid-Holland. De toenemende vraag naar specialistische support op het gebied van tijdelijke keukens is daarvan de oorzaak. Wij hebben een team van specialisten geformeerd die onze klanten met raad en daad bijstaan.
Het hele proces van inventarisatie van wensen en verwachtingen, ontwerpfase en realisatie vraagt niet alleen veel aandacht, maar vraagt vooral om mensen die weten waarover ze praten, of misschien nog wel belangrijker, het vraagt om mensen die weten wat ze moeten doen! Wij zien het als ons vak om klanten het beste te bieden binnen de gestelde budgettaire kaders. Daar zijn we goed in.

Bent u als turnaround manager, projectmanager tijdelijke (nood)voorzieningen of een salvage recovery manager betrokken bij de organisatie en realisatie van een tijdelijke keuken dan nodigen wij u graag uit om eens nader met ons kennis te maken.

 

Neem contact met ons op

 

Tijdelijke keukens brochure

Een tijdelijke keukenvoorziening voor 25 of 5000 mensen, wij zijn er klaar voor. Klein- of grootschalig, in alle gevallen is een goede voorbereiding het halve werk.